Szia, nagyon boldog vagyok, hogy most itt vagy!

Harkai Luca vagyok, kutyatréner. Az motivál kutyatrénerként, hogy minél több embernek és kutyának tudjak segíteni egy kiegyensúlyozott, boldog élet kialakításában. Azokért dolgozok, akik nyitottak az erőszakmentes tanításra, akik szeretnének egy szuper kutyát és szuper gazdává akarnak válni, és azokért, akik hisznek a változtatásban rejlő lehetőségekben.

2017-ben részt vettem egy kutyatréner tanfolyamon Dömötör Júliánál, általa ismertem és tanultam meg a „Láthatatlan póráz módszer & program” oktatási formát. Azóta már dolgoztam például palotapincsi-spániel keverékkel, magyar  vizslával, golden retriverrel, törpe tacsi kölyökkel és máltai selyem kutyával is. A problémák amivel már megkerestek (és tudtam nekik segíteni): szeparációs szorongás, folytonos ugatás, lakás szétszedése, agresszió, szobatisztasági gondok, tárgyak megrágása, behívhatatlanság, hiányos szocializáció, magasfokú félelem.

Mi az a „Láthatatlan póráz” ?

„Láthatatlan Póráz Módszer és Program arról szól, hogy kutyánkat elsősorban szavainkkal, mozdulatainkkal tudjuk irányítani, ne a pórázt rángatva húzzuk, vonjuk őt, ne kelljen kiabálnunk vele. Ehhez elengedhetetlenül fontos, hogy tanuljunk kutyául, megértsük, a kutyánknak mi a fontos és elfogadjuk, hogy a változáshoz előbb változtatnunk kell. ”    Dömötör Júlia

Egy kis történet magamról: „Amikor hazavittek  születésem után a kórházból, egy kutya elkezdte követni a babakocsit, amiben aludtam. Minden nap ez a kóbor kutya követett. Már fél éves lehettem amikor a nagyszüleim befogadták, és így kezdhettem foglalkozni a kutyákkal. 4 évesen megtanítottam ezt a kutyát (Picinek hívták) vezényszóra ülni és feküdni. Sajnos agresszív volt, és mindenkit megharapott, engem kivéve. De imádtam őt. 12 évesen pusztult el rákban 🙁 Nagyon hálás vagyok neki, hogy elindított az utamon.” Jelenleg Szegeden élek a családommal, valamint 1 mudi kutyával, 2 papagájjal és egy teknőssel:)

Bármilyen kutya neveléssel kapcsolatos kérdésed van, kérdezz bátran az info@lucinu.hu-n vagy hívj telefonon: 06 30 630 4485 !